logo BBH

Brassband Hombeek

PlastiKCs DASTECH Wim Moortgat Tuinwerken Crelan
Taille Unique Prosares - Professional Services and Resources Kantoor VKF Marcel De Boek - Tuinwerken
<<< naar overzicht berichten

Koperklets - muziek in de lucht (21 oktober 2018)

Op 21 oktober organiseerde Brassband Hombeek onder leiding van Stan Nieuwenhuis een familieconcert met de naam Koperklets ‘Muziek in de lucht’.

Het nooit uitgevoerde experiment is nu werkelijkheid geworden… onder leiding van een gewaardeerde Technopolis-medewerkster, die verdacht veel op het meisje van de affiche leek, zochten de kinderen en hun ouders in het publiek samen met de muzikanten en de dirigent naar iets wat een grote knal kon geven (nadat de slagwerker de grote trom kapot had gemept, waren we hier heel erg naar op zoek).

Allerlei soorten experimenten passeerden de revue en uiteindelijk werd natuurlijk een grote knal gevonden in de vorm van een soort bom. Een serieuze patat… die verder gelukkig geen schade heeft aangericht.

gepubliceerd op: 22/10/2018

Sven Oostens Ceulemans-Dirix Colonne-Vaganee Spoelders Tiling Levelit Hoeve Ten Bossche Bart Awept Renovatiewerken Brughuis Hollandse Mosselcentrale Yumeiho Belgium - specialist voor nek- en rugklachten Van Cauter Verschaeren-Mertens VGC Elec Lemca Squire Patton Boggs - Bart Vanderstraete Bruultjeshoek Buurtkapper ADC Travel Elisabeth Hotel Mechelen