logo BBH

Brassband Hombeek

PlastiKCs DASTECH Wim Moortgat Tuinwerken Crelan
Taille Unique Prosares - Professional Services and Resources Kantoor VKF Marcel De Boek - Tuinwerken
<<< naar overzicht berichten

Mosseldriedaagse (30-31 juli en 1 augustus 2021)

De tent is terug opgerold, de houten vloer weer opgestapeld en het lokaal weer helemaal opgeruimd.

We kijken tevreden terug naar een geslaagde Mosseldriedaagse, waar meer bezoekers dan we hadden durven verwachten blij waren te kunnen terugkeren naar onze tent, ondanks de reservatieplicht en alle andere gezondheidsbeslommeringen. Alle veranderingen die we tijdens deze editie hebben moeten uitvoeren zijn goed gelukt.

Naast al het werk was er voor Team Mosseldriedaagse gelukkig ook tijd voor een babbeltje, iets dat we het voorbije jaar zo weinig hebben kunnen doen en daarom deed het nu des te meer deugd!

Graag willen we ook langs deze weg alle medewerkers groot en klein van harte danken voor de inzet en hulp met de hele opbouw en afbraak van tent, lokaal en keuken, met de bereidingen in de koude en warme keuken, met de bediening van de gasten, achter de toog, de kassa of de vaatwasser, en met het maken en opvolgen van ons nieuwe online reservatiesysteem.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de originele Mosseldriedaagse-kookploeg, die na we-weten-niet-precies-hoeveel-jaren hebben besloten officieel met mosselpensioen te gaan. Tijdens de voorbereidingen helpen ze nog steeds mee, maar tijdens de driedaagse zelf is de tijd gekomen om de fakkel door te geven. Dat is hen natuurlijk van harte gegund! We schonken hen een mooie orchidee: Elza, Elza, Simonne, Julia, Lydie, Margrite, Victorine – nog eens langs hier: merci voor die wellicht meer dan 30 jaar toewijding en inzet !

gepubliceerd op: 2/8/2021

Sven Oostens Ceulemans-Dirix Colonne-Vaganee Spoelders Tiling Levelit Hoeve Ten Bossche Bart Awept Renovatiewerken Brughuis Hollandse Mosselcentrale Yumeiho Belgium - specialist voor nek- en rugklachten Van Cauter Verschaeren-Mertens VGC Elec Lemca Squire Patton Boggs - Bart Vanderstraete Bruultjeshoek Buurtkapper ADC Travel Elisabeth Hotel Mechelen