logo BBH

Brassband Hombeek

PlastiKCs DASTECH Wim Moortgat Tuinwerken Crelan
Taille Unique Prosares - Professional Services and Resources Kantoor VKF Marcel De Boek - Tuinwerken
<<< naar overzicht berichten

Concert met Glenn Van Looy (21 januari 2023)

Brassband Hombeek o.l.v. Stan Nieuwenhuis
Brassband Hombeek o.l.v. Stan Nieuwenhuis tijdens het concert op 21 jan 2023 in CC Mechelen

Brassband Hombeek nodigde op 21 januari 2023 in het CC Mechelen de euphoniumspeler Glenn Van Looy uit.

Brassband Hombeek bracht samen met Glenn Van Looy en onder leiding van Stan Nieuwenhuis een mooie gemixt programma met werk van Philip Sparke, Andrew Wainwright, Leigh Baker, Yves Wuyts, Torstein Aagaard-Nilsen, Steven Ponsford, Daniel Hall, Rebecca Lundberg, Frederick Schjelderup, Robin Dewhurst Frode Rydland en Simon Dobson. Alle details in het PDF-programmaboekje via de link onderaan deze pagina.

Een speciale vermelding voor de wereldpremière van het Concerto Classico van de hand van Joop van Dijk met Glenn Van Looy als euphoniumsolist.

Wij genoten van dit concert vanop het podium en hoorden ook uit de zaal lovende commentaar!

De presentatie was in handen van Jan Van den Bosch.

Een woord van dank aan onze vele vele sponsors en erecomitéleden, titelvoerend burgemeester Alexander Vandersmissen en de schepen van cultuur Bjorn Siffer en de medewerkers van het Cultuurcentrum. Ook aan onze eigen trouwe, vaste medewerkers: heel veel dank voor jullie hulp. En natuurlijk zijn er onze geachte bezoekers, die we willen bedanken voor hun aanwezigheid vanavond en die we hopen weer te zien tijdens onze activiteiten doorheen 2023.

Bekijk het programmaboekje (pdf - 6MB)

Foto's - voorlopig - via Facebook

poster concert Glenn Van Looy

gepubliceerd op: 31/1/2023

Sven Oostens Ceulemans-Dirix Colonne-Vaganee Spoelders Tiling Levelit Hoeve Ten Bossche Bart Awept Renovatiewerken Brughuis Hollandse Mosselcentrale Yumeiho Belgium - specialist voor nek- en rugklachten Van Cauter Verschaeren-Mertens VGC Elec Lemca Squire Patton Boggs - Bart Vanderstraete Bruultjeshoek Buurtkapper ADC Travel Elisabeth Hotel Mechelen