logo BBH

Brassband Hombeek

PlastiKCs DASTECH Wim Moortgat Tuinwerken Crelan
Taille Unique Prosares - Professional Services and Resources Kantoor VKF Marcel De Boek - Tuinwerken
<<< naar overzicht berichten

Concert met Karianne Flåtene Nilssen - Mechelen (3 feb 24)

poster concert 3 feb 24

Brassband Hombeek zal op 3 februari in de Mechelse stadsschouwburg optreden met de Noorse tromboniste Karianne Flåtene Nilssen. Karianne woont in Stavanger, waar ze lesgeeft aan de Stavanger School for Culture en ook principal trombone is bij de beroemde Stavanger Brass Band.

Brassband Hombeek heeft onder leiding van Stan Nieuwenhuis een interessant programma samengesteld, met focus op Scandinavische muziek (bewerkingen van volksmuziek, pop én ook origineel hedendaags). Daarnaast: oud en nieuw uit de bakermat van de brassband, een hommage aan François Glorieux, werken meegebracht van recente reizen naar Litouwen en Nederland... en een streepje filmmuziek mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Kom genieten van een aangename muzikale avond onder leiding van dirigent Stan Nieuwenhuis en presentator Jan Van den Bosch met soliste Karianne Flåtene Nilssen op trombone!

Praktisch

gepubliceerd op: 4/12/2023

Sven Oostens Ceulemans-Dirix Colonne-Vaganee Spoelders Tiling Levelit Hoeve Ten Bossche Bart Awept Renovatiewerken Brughuis Hollandse Mosselcentrale Yumeiho Belgium - specialist voor nek- en rugklachten Van Cauter Verschaeren-Mertens VGC Elec Lemca Squire Patton Boggs - Bart Vanderstraete Bruultjeshoek Buurtkapper ADC Travel Elisabeth Hotel Mechelen